LAG Society for Rural Development of the Land between Snežnik and Nanos

Pozdravljeni na novi spletni strani

Od danes naprej smo prisotni tudi na spletu!

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom si je med osnovne naloge zapisalo tudi ažurno informiranje članstva o dogajanju v društvu in predvsem o dogajanju na področju razvoja podeželja. Z veseljem pozdravljamo postavitev spletne strani društva, ki bo v veliki meri eno izmed osnovnih orodij informiranosti članstva. V društvu se bomo potrudili, da bomo ažurni in zanimivi, da vas bomo tekoče obveščali o aktivnostih, projektih, prireditvah in vsem, kar se nam bo dogajalo.

Stran smo zasnovali tako, da bomo kar se da interaktivni. Pri tem vas vabimo k sodelovanju na forumu, kjer lahko takoj in neposredno sodelujete z vašimi mnenji. Lahko se prijavite na e-mail novice, ki vas bodo še dodatno spomnile na spremembe na naši strani.

Za člane društva - teh je trenutno 72, pa bo naša stran še dodatno aktivna, saj bodo z dodeljenim geslom dobili vse potrebne informacije o delovanju društva - od zapisnikov sej upravnega odbora, zbora članstva in komisij društva, do finančnih poročil ter preostalih pomembnih članskih informacij.

Priznati moramo, da smo si zastavili zahtevno in obširno spletno stran, zato bomo še kar nekaj časa namenili testiranju in kontroli vsebin. Če opazite napake nas prosim takoj obvestite na naš e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  - potrudili se bomo, da jih takoj odpravimo.