Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

IZPELJANA DELAVNICA
Sreda, 23 Januar 2008 21:55

V sredo, 23. januarja smo izpeljali prvo delavnico v okviru študije izvedljivosti projekta Vzpostavitve kmečke tržnice na področju občin Il.Bistrica, Pivka in Postojna. Delavnice se je udeležilo 27 obiskovalcev, ki so aktivno sodelovali pri razpravi o možnostih in pogojih za vzpostavitev tržnice, pri tem pa uvodoma poslušali predstavitev dobre prakse tržnic v Idriji in Škofji loki. Naj se še enkrat zahvalimo predavateljicam Darji Lahajnar iz ICRE Idrija in Kristini Milklavčič iz Razvojne agencije Sora Škofja loka za uspešno in zanimivo predstavitev njihovih projektov, v katerih so udeleženci slišali mnogo zanimivih informacij, koristnih za vzpostavitev tržnice na našem področju. O poteku delavnice bomo objavili poročilo in fotogalerijo.

 udelezenci_001

Še vedno pa poteka anketiranje na naši spletni strani. Poiščite anketo in vpišite svoje mnenje, ki je za nas zelo dragoceno, saj se bomo tudi na osnovi rezultatov ankete lažje odločili o pristopu k izvedbi projekta tržnice.

 

 
DELAVNICA KMEČKA TRŽNICA
Četrtek, 17 Januar 2008 21:56

V sredo, 23. januarja 2008 pripravljamo ob 17,00 uri prvo delavnico, ki bo potekala v sejni sobi občine Pivka.

V okviru študije izvedljivosti projekta "Organiziran nastop na trgu in zagotavljanje ustrezne ifrastrukture za trženje kmetijskih izdelkov", ki so jo naši člani na delavnicah v okviru RPP izbrali kot prioritetno v programu društva, bo v sredo, 23. januarja pripravljena delavnica na temo "Kmečka tržnica". Z delavnico želimo zainteresirane seznaniti z dosedanjimi aktivnosti na tem projektu in predstaviti dobro prakso z že uveljavljenimi kmečkimi tržnicami v Idriji in Škofji loki. V nadaljevanju si oglejte vabilo na delavnico .....

Vabimo vas tudi k izpolnjevanju ankete, s katero želimo ugotoviti želje in potrebe prebivalcev po kmečkih tržnicah. Namenjena je tako potrošnikom (kupcem) kot prodajalcem, na anketo pa lahko odgovorite na naši strani (link).

 

Več ...
 
POZDRAVLJENI NA NOVI STRANI
Četrtek, 17 Januar 2008 21:32

Od danes naprej smo prisotni tudi na spletu!

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom si je med osnovne naloge zapisalo tudi ažurno informiranje članstva o dogajanju v društvu in predvsem o dogajanju na področju razvoja podeželja. Z veseljem pozdravljamo postavitev spletne strani društva, ki bo v veliki meri eno izmed osnovnih orodij informiranosti članstva. V društvu se bomo potrudili, da bomo ažurni in zanimivi, da vas bomo tekoče obveščali o aktivnostih, projektih, prireditvah in vsem, kar se nam bo dogajalo.

Več ...
 
Več člankov...
<< Začetek < Prejšnja 121 122 123 124 125 126 Naslednja > Konec >>

Stran 125 od 126

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link