Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

POVZETEK DELAVNICE KMEČKA TRŽNICA
Nedelja, 27 Januar 2008 12:22

Danes objavljamo povzetek razprave na delavnici KMEČKA TRŽNICA

Kot smo že poročali, smo v sredo, 23. januarja izvedli delavnico v okviru projekta "Organiziran nastop na trgu  in zagotavljanje ustrezne infrastrukture za trženje kmetijskih pridelkov", ki ga na kratko imenujemo Kmečka tržnica.

V nadaljevanju si oglejte povzetek dogajanja na sredini delavnici....

 

Več ...
 
IZPELJANA DELAVNICA
Sreda, 23 Januar 2008 21:55

V sredo, 23. januarja smo izpeljali prvo delavnico v okviru študije izvedljivosti projekta Vzpostavitve kmečke tržnice na področju občin Il.Bistrica, Pivka in Postojna. Delavnice se je udeležilo 27 obiskovalcev, ki so aktivno sodelovali pri razpravi o možnostih in pogojih za vzpostavitev tržnice, pri tem pa uvodoma poslušali predstavitev dobre prakse tržnic v Idriji in Škofji loki. Naj se še enkrat zahvalimo predavateljicam Darji Lahajnar iz ICRE Idrija in Kristini Milklavčič iz Razvojne agencije Sora Škofja loka za uspešno in zanimivo predstavitev njihovih projektov, v katerih so udeleženci slišali mnogo zanimivih informacij, koristnih za vzpostavitev tržnice na našem področju. O poteku delavnice bomo objavili poročilo in fotogalerijo.

 udelezenci_001

Še vedno pa poteka anketiranje na naši spletni strani. Poiščite anketo in vpišite svoje mnenje, ki je za nas zelo dragoceno, saj se bomo tudi na osnovi rezultatov ankete lažje odločili o pristopu k izvedbi projekta tržnice.

 

 
DELAVNICA KMEČKA TRŽNICA
Četrtek, 17 Januar 2008 21:56

V sredo, 23. januarja 2008 pripravljamo ob 17,00 uri prvo delavnico, ki bo potekala v sejni sobi občine Pivka.

V okviru študije izvedljivosti projekta "Organiziran nastop na trgu in zagotavljanje ustrezne ifrastrukture za trženje kmetijskih izdelkov", ki so jo naši člani na delavnicah v okviru RPP izbrali kot prioritetno v programu društva, bo v sredo, 23. januarja pripravljena delavnica na temo "Kmečka tržnica". Z delavnico želimo zainteresirane seznaniti z dosedanjimi aktivnosti na tem projektu in predstaviti dobro prakso z že uveljavljenimi kmečkimi tržnicami v Idriji in Škofji loki. V nadaljevanju si oglejte vabilo na delavnico .....

Vabimo vas tudi k izpolnjevanju ankete, s katero želimo ugotoviti želje in potrebe prebivalcev po kmečkih tržnicah. Namenjena je tako potrošnikom (kupcem) kot prodajalcem, na anketo pa lahko odgovorite na naši strani (link).

 

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 121 122 123 124 125 126 127 128 Naslednja > Konec >>

Stran 127 od 128

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link