Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

NOVE VSEBINE NA STRANI | Natisni |
Nedelja, 22 Februar 2009 23:36

Z današnjim dnem smo na naši spletni strani dodali nove vsebine in sicer na podstrani ČLANKI. Na njej vam bomo ponujali članke ali prispevke v zvezi z delovanjem našega društva, z razvojem podeželja in s področja zdrave prehrane, ki jih bodo pripravljali naši člani in sodelavci. V bližnji prihodnosti bomo k sodelovanju povabili tudi znane strokovnjake s teh področij, saj želimo na ta način vzpostaviti dodatno informiranje in izobraževanje obiskovalcev naše strani. Trenutno so objavljeni trije članki s področja zdrave prehrane, ki jih je pripravila Tamara Urbančič iz Ilirske Bistrice.

Oglejte si še dodane fotografije v galeriji Delavnice tržnica, kjer je pregled vseh šestih delavnic in galerijo z Božično novoletne tržnice. Nekaj časa je sicer trajalo, vendar s pomočjo novih sodelavk poteka delo hiteje. Hvala za pomoč.

V četrtek je potekala 7. redna seja UO društva, na kateri je bila najpomembnejša točka izbor izvedbenih projektov za leto 2009. Izbranih je bilo kar 17 projektov, v kratkem pričakujte predstavitev in njihovo objavo na spletni strani. V pripravi je namreč Letni izvedbeni načrt za leto 2009, ki ga moramo oddati do konca meseca, zato je dela več kot dovolj.

P.S. Danes - v nedeljo, 22.2.2009 se zaključuje največji italijanski turistični sejem BIT v Milanu, kjer smo se predstavili v sklopu stojnice občine Nabrežina iz Italije, ki nas je prijazno povabila k sodelovanju. Pripravili smo zanimivo predstavitev turističnih kmetij, sicer pa sledi izčrpno poročilo.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link