Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Sklican Zbor članstva | Natisni |
Nedelja, 15 Marec 2009 22:19

Predsednica društva Cvetka Kernel je na osnovi sklepa UO društva sklicala 2. redni Zbor članstva Društva za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom. Zbor članstva bo v sredo, 25. marca 2009 ob 17,00 uri na Turistični kmetiji Pri Malnarjevih v Slavini. Kompletno gradivo za Zbor članstva je objavljeno na svoji podstrani, člani društva bodo vabila dobili še po pošiti. Zaradi obsežnosti gradiva bo v navadni pošti le skrajšana verzija gradiva, v celoti pa je objavljen na naši spletni strani.

V naslednjem tednu med 18.3. in 22.3.2009 bo v Belgiji, v mestu Ieper, potekalo drugo srečanje v okviru mednarodnega projekta Grundtvig - Inovativno izobraževanje odraslih na podeželju, v katerem sodelujemo skupaj z še petimi partnerji. Sestanka se bosta udeležila vodja projekta Alenka Volk in strokovni vodja Aleš Zidar, več o projektu pa si preberite na svoji podstrani. Poleg tega objavljamo tudi prve e-novice projekta, kjer je nekaj tekočih informacij o poteku projekta.

Morda še to - naša spletna stran se je v preteklem tednu bistveno vsebinsko prenovila. Na podstrani Projekti imate objavljene vse projekte in vse kar se trenutno dogaja z njimi, na podstrani Delavnice pa povzetke izvedenih delavnic in ppt predstavitve delavnic, kjer so objavljeni tudi vsi dokumenti in povezave za vzpostavitev pogojev za dopolnilne dejavnosti - oziroma za prodajo na tržnicah.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link