Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Poziv k oddaji idejnih predlogov za izvedbene projekte | Natisni |
Sreda, 17 Junij 2009 11:23
Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom poziva vse zainteresirane prebivalce, lokalne akterje - fizične osebe, kmetijske proizvajalce, podjetnike in ostale poslovne subjekte (zavodi, društva, neprofitne organizacije) s področja občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna k oddaji IDEJNIH PREDLOGOV ZA IZVEDBENE PROJEKTE v letu 2010.

Predmet tega poziva je nabor in izbor predlogov izvedbenih projektov ter dodelitev nepovratnih sredstev iz naslova ukrepov LEADER, ki jih Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS namenja Društvu za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom (LAS) v letu 2010.

Prijavljeni predlogi izvedbenih projektov morajo vsebovati kratko predstavitev projekta z finančno konstrukcijo, morajo pa biti usklajeni z lokalno razvojno strategijo, kar pomeni, da morajo s svojimi rezultati prispevati k razvojnim ciljem, ki jih opredeljuje lokalna razvojna strategija (link)

Za izdelavo izvedbenih projektov bo pripravljena delavnica, kjer bodo predlagatelji seznanjeni s postopkov priprave in izdelave prijave projekta za sofinanciranje MKGP. Delavnica bo izvedena predvidoma do 15. julija 2009, o čemer bodo predlagatelji obveščeni naknadno. Do takrat je tudi čas za vlaganje predlogov izvedbenih projektov.

Predloge izvedbenih projektov posredujte na naslov: Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom, Bazoviška 14, 6250 Ilirska Bistrica,  po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,  ali pa osebno na telefon 031 339 789.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link