Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

PRIPRAVLJAMO AKTIVNOSTI OB KMETIJSKI TRŽNICI V IL.BISTRICI | Natisni |
Petek, 11 September 2009 11:50

Najprej - vabljeni na naše redne Kmečke tržnice, ki vsako soboto potekajo na standardnih lokacijah v Postojni, Il.Bistrici in Pivki (natančen razpored).

Konec meseca - natančneje 26. in 27. septembra 2009, bo v Ilirski Bistrici potekala sejemska prireditev Kmetijska tržnica, ki je namenjena predstavitvi kmetijstva in vsega, kar se novega dogaja okoli te panoge v občini Ilirska Bistrica in širše, na celotnem področju, ki ga pokriva naša lokalna akcijska skupina. Pri organizaciji prireditve deloma sodelujemo tudi mi. Na sami prireditvi se bodo predstavili naši člani, pripravljamo pa tudi dve strokovni srečanji.

Prvo srečanje bo delavnica na temo TRŽENJE NA KMETIJI, ki jo bo izvajala Alenka Magajne, univ. dipl. ekon., in gre za zelo aktualno in zanimivo tematiko, zato pričakujemo precejšnje zanimanje za udeležbo na delavnici. Pri organizaciji te delavnice sodelujemo z LU Postojna, delavnica pa bo potekala v četrtek, 24.9.2009 s pričetkom ob 18,00 uri v prostorih OŠ Antona Žnideršiča v Il.Bistrici. Oglejte si vabilo pdf vabilo_delavnica 80.49 Kb in program delavnice.pdf vabilo_delavnica_program 146.34 Kb

Drugo srečanje pa bo Strokovni posvet z naslovom Povežimo kmečke tržnice ob meji. Posvet bo potekal v petek, 25.9.2009 s pričetkom ob 18,00 uri v istih prostorih OŠ Antona Žnideršiča v Il.Bistrici, na njem pa bo predstavljen projekt sodelovanja med LASi. Natančne podatke si lahko ogledate v vabilu.pdf vabilo_posvet 114.26 Kb

PS. V okviru projekta Grundtvig so bile objavljene tretje e-novice. Lahko si jih ogledate tukaj pdf newsletter 3 2.04 Mb ali na podstrani projekta Grundtvig.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link