Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Vabljeni na predavanje | Natisni |
Torek, 02 Februar 2010 08:03
Ne delavnici vam bo gospa Nevenka Dautanac, priznana strokovnjakinja ŠOLE ODLIČNOSTI s področja osebne rasti in medsebojnih odnosov, odgovorila na pomembna vprašanja:
  • - ZAKAJ se ljudje obnašajo in odzivajo na določen način, kaj pričakujejo in potrebujejo
  • - ter česa si želijo?
  • - KJE so vzroki za slabe medsebojne odnose?
  • - KATERI so glavni vzroki za nesporazume, konflikte in stres?

Razumevanje v družini,  s sodelavci in z drugimi ljudmi postaja vse bolj cenjena in nujna  sposobnost, ki jo iz dneva v dan vse bolj potrebujemo. Da smo si ljudje različni - tako otroci kot odrasli - in da je to  potrebno in dobro, se v teoriji strinjamo  vsi. Problem nastane takrat, ko v praksi ljudje naredijo čisto nekaj drugega, kot smo  MI pričakovali in kar ni v skladu z našimi pričakovanji in prepričanji. Takrat se ponavadi zelo čustveno odzovemo, kar nam nemalokrat povzroči slabo voljo, nesporazume in konflikte...

Ko poznamo posameznikovo osebnost in  temperament, lahko predvidimo njegov odziv v različnih situacijah in znamo rešiti težave v medsebojnih odnosih preden prerastejo v krizo. Ne obstajata niti dva človeka, ki bi bila popolnoma enaka, veliko pa jih ima skupne značilnosti in skupne vzorce vedenja.

Informacije, ki jih boste dobili na seminarju vam bodo pomagale bolje razumeti sebe, svoje bližnje, sodelavce in druge ljudi. Omogočile vam bodo vzpostavljanje boljših medsebojnih odnosov, kar vam bo olajšalo sožitje v vaši družini, na delovnem mestu, večjo učinkovitost, uspešnost in zadovoljstvo v življenju nasploh.

Vljudno vabljeni!

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link