Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktivnosti ta teden | Natisni |
Torek, 09 Marec 2010 21:02
Ta teden - v sredo, 10.3.2010 bo v Krpanovem domu v Pivki potekala druga delavnica s področja uporabe obnovljivih virov energije in njene učinkovite rabe. Na delavnici, ki se bo pričela ob 16. uri, boste izvedeli vse o toplotnih izolacijah stavb ter kako najučinkoviteje preurediti podstrešja in mansarde. Več informacij najdete na spletni strani Občine Pivka.

Veseli nas, da vas lahko povabimo na eno izmed aktivnosti, ki jih izvajamo v okviru projekta Ozaveščanje mladih o eko kmetijstvu - ta je sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in občin Ilirska Bistrice, Pivka in Postojna. Mladi, ki sodelujejo v kmetijskih krožkih na OŠ Dragotin Kette, OŠ Košana in OŠ Podgora Kuteževo, so med drugim zbirali stare vrste fižola, jih popisali ter pripravili razstavo, na kateri bodo predstavili svoje delo. Vabimo Vas torej na otvoritev razstave fižola, ki bo dne, 11.3.2010  ob 18.00 v  knjižnici Makse Samsa v Il. Bistrici. Razstava bo odprta do 23.11.2010.

V četrtek, 11.3.2010 bo potekala tudi delavnica na temo »Postojna - turistično središče regije«, ki jo občina Postojna organizira v okviru priprave Strategije trajnostnega razvoja občine. Delavnica se bo pričela ob 17,00 uri v Jamskem dvorcu pri postojnski jami v Postojni. Vabljeni k sodelovanju in podajanju vaših mnenj.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link