Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Odprta razstava fižola | Natisni |
Ponedeljek, 15 Marec 2010 14:13

Otroci so zbrali kar 114 različnih vrst fižola, ki so sedaj na ogled v Knjižnici Makse Samsa, na sami otvoritvi razstave pa so sodelovali tudi s krajšim kulturnim programom. Otvoritev razstave je bila zelo dobro obiskana, med obiskovalci pa so bili tudi župan občine Il.Bistrica, Anton Šenkinc, ravnateljice osnovnih šol in strokovni vodja Društva za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom, Aleš Zidar. Vsi prisotni so z aplauzom nagradili prizadevnost mladih zbiralcev, še posebej pa mentorice Tamare Urbančič, ki se je potrudila in z udeleženci Kmetijskega krožka opravila res veliko delo.

Kmetijski krožek je uspešen tudi z drugimi aktivnostmi in potrjuje podporo, ki mu jo skozi projekt nudi DRPSN ter občine Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna skozi financiranje projekta. Projekt je podprt tudi s strani MKGP-ja oz. Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja skozi program Leader.

Več o projektu si preberite na predstavitveni strani projekta, lahko pa si ogledate tudi fotogalerijo z odprtja razstave.

razstavo si je ogledal tudi župan Anton Šenkinc:

img_2945

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link