Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Pričenjamo z izvajanjem svetovanja | Natisni |
Ponedeljek, 14 Junij 2010 20:35

Obveščamo vas, da  s tem tednom (14.6.2010) pričenjamo z izvajanjem brezplačnega svetovanja za pripravo projektov, ki jih bo za vse zainteresirane izvajalo podjetje NEC Cerknica. Svetovalno podjetje je bilo izbrano na javnem razpisu, svetovanje pa bo opravljalo po predhodnih najavah vsak drugi in četrti torek ali četrtek v mesecu in sicer:

-       Za občino Postojna se bo svetovanje izvajalo ob torkih med 9,00 in 14,00 uro (lokacija svetovanja bo določena ta teden, o tem vas bodo obvestili svetovalci) – kontakt svetovalca: Lili Mahne – 041 605 122, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

-       Za občino Pivka se bo svetovanje izvajalo ob torkih med 9,00 in 14,00 v prostorih Krpanovega doma v svetovalni pisarni – kontakt svetovalca Tina Mahne – 031 578 418, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

-       Za občino Ilirska Bistrica se bo svetovanje izvajalo ob četrtkih med 9,00 in 14,00 uro v prostorih LAS na občini Il.Bistrica – kontakt izvajalca Tomaž Stojanovič – 031 408 754, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Zaradi boljše izkoriščenosti svetovalcev je potrebna predhodna najava, ki jo lahko posredujete direktno svetovalcu ali pa tudi na naše kontakte.

Svetovalci vam bodo posredovali informacije o tekočih razpisih in novostih s tega področja ter izvajali individualno svetovanje tako, da se lahko svetovanci pripravijo za uspešno prijavo na razpise, poseben poudarek pa bo tudi na pripravi izvedbenih projektov za prijavo na sofinanciranje Leader.

Delavnica za vse zainteresirane kandidate za sredstva Leader bo predvidoma v torek 20.7.2010 ( o tem vas bomo obvestili naknadno) – problem je namreč še vedno v tem, da niso znani pogoji za pripravo izvedbenih projektov za leto 2011. So pa objavljeni novi razpisi s področja kmetijstva, tako da je pričetek svetovanja v tem trenutku izjemno aktualen.

Skratka – vabljeni k sodelovanju in uporabi svetovalnih storitev.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link