Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano objavilo pet novih razpisov | Natisni |
Ponedeljek, 05 Julij 2010 11:41

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je 18. 06. 2010 v Uradnem listu RS objavilo pet javnih razpisov iz Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2007 – 2013 v skupni višini dobrih 52,5 milijonov evrov, in sicer za ukrepe »Posodabljanje kmetijskih gospodarstev« za leto 2010 za naložbe na področju živinoreje in medu ter na področju novih izzivov, »Dodajanje vrednosti kmetijskim in gozdarskim proizvodom« za kmetije z dopolnilno dejavnostjo, agrarne in pašne skupnosti na podlagi pogodbe in kmetije, ki se ukvarjajo s trženjem lastnih kmetijskih proizvodov in pridelavo grozdja ter vina oziroma pridelavo oljk, »Obnova in razvoj vasi« ter »Ohranjanje in izboljševanje dediščine podeželja«.

Prvi trije razpisi bodo odprti od 19. junija do vključno 31. avgusta do 24. ure, zadnja dva pa od 19. junija do objave zaprtja javnega razpisa na spletni strani ministrstva.

Gradiva s predstavitve javnih razpisov 21. 6. so na voljo tukaj.

Ponovno obveščamo vse zainteresirane prebivalce občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna, da se lahko o razpisih brezplačno informirajo in opravijo svetovanja pri izvajalcu svetovanja pri našem LAS. Potrebne so predhodne prijave na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa direktno pri izvajalcu:

- Za občino Postojna se bo svetovanje izvajalo ob torkih med 9,00 in 14,00 uro (lokacija svetovanja bo določena ta teden, o tem vas bodo obvestili svetovalci) – kontakt svetovalca: Lili Mahne – 041 605 122, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

- Za občino Pivka se bo svetovanje izvajalo ob torkih med 9,00 in 14,00 v prostorih Krpanovega doma v svetovalni pisarni – kontakt svetovalca Tina Mahne – 031 578 418, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

- Za občino Ilirska Bistrica se bo svetovanje izvajalo ob četrtkih med 9,00 in 14,00 uro v prostorih LAS na občini Il.Bistrica – kontakt izvajalca Tomaž Stojanovič – 031 408 754, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link