Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Srečno, zdravo in aktivno 2011 | Natisni |
Petek, 07 Januar 2011 09:28

V društvu smo v novo leto zakoračili aktivno – MKGP nas je namreč osrečil z predlogom Uredbe o spremembi programa Leader, kar bo bistveno vplivalo na delovanje društva kot LAS. Po predlogu bomo namreč morali spremeniti organizacijsko obliko LAS, tako da nas v teh dneh čaka precej dela s tem in pripravo izvedbenih projektov za naslednje obdobje. O tem vas bomo obvestili naknadno.

V pripravi je razpis za izvajanje svetovanja članom LAS za pripravo projektov na razpise, ki bo objavljen konec meseca in bo podlaga za nadaljevanje uspešne aktivnosti iz leta 2010.

Aktivno se pripravljamo na promocijo LAS in njenih članov na sejmu AlpeAdria TIP, ki bo potekal od 27. do 30.1.2011 na Gospodarskem razstavišču. Zaenkrat se je za predstavitev v okviru LAS prijavilo precej naših članov, še vedno pa ste vabljeni tisti, ki bi s svojim sodelovanjem popestrili našo predstavitev. Vsi sodelujoči bodo v teh dneh dobili natančna navodila o sodelovanju.

Danes vas vabimo na delavnice ŠC Postojna, ki so namenjene računalniškemu opismenjevanju odraslih. Oglejte si  vabilo  in  program  ter se prijavite – možnost organizacije delavnic je v vseh treh mestih oz. po dogovoru z izvajalcem. 

Ta vikend ste vabljeni tudi na ogled slovenskega mladinskega filma Mi gremo po svoje, ki bo v petek, soboto in nedeljo v Kinu Metronom v Pivki. V petek bo tudi predstavitev ustvarjalcev filma – več informacij o tem na spletni strani Občine Pivka.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link