Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

POVABILO NA SEJEM TIP | Natisni |
Torek, 25 Januar 2011 21:13

Od četrtka 27.1. pa do nedelje 30.1.2011 se naša LAS predstavlja na sejmu AlpeAdria TIP v Ljubljani. Na našem razstavnem prostoru se bodo pod znamko Zeleni kras predstavili s svojo dejavnostjo člani LAS - ponudniki turizma na področju med Snežnikom in Nanosom in ostali deležniki Zelenega krasa. Osnovna tema predstavitve je izobraževalni turizem, v okviru tega pa smo pripravili zanimiv program, ki ga bodo zaznamovali Martin Krpan in Podgrajski škoromati.

Premierno se bo predstavila turistična agencija Autentica, ki je z našo pomočjo (sofinanciranjem projekta) pripravila 6 izletov na našem področju in se vedno bolj uveljavlja kot ponudnik avtentičnih in zanimivih izletov v Brkinih in širše. Predstavile se bodo turistične kmetije na podeželju med Brkini, Krasom, Nanosom in Snežnikom, posebno pozornost smo namenili Parku vojaške zgodovine iz Pivke in Gradu Prestranek s svojo jahalno šolo. 

V kolikor boste v Ljubljani ali pa prav zato, ste vsi skupaj vabljeni na ogled sejma - še posebej pa našega razstavnega prostora. 

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link