Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

BREZPLAČEN RAČUNALNIŠKI TEČAJ | Natisni |
Ponedeljek, 21 Marec 2011 12:14

Tečaji so  namenjeni vsem odraslim ne glede na starost ali izobrazbo. Temeljni namen programa je popularizirati in spodbuditi splošno računalniško pismenost med odraslimi, omogočiti vsem kar najbolje uporabljati osebni računalnik in spoznati prednosti njegove uporabe ter ponuditi osnovno računalniško usposabljanje, ki bo omogočilo aktivno vlogo v informacijski družbi vsem ne glede na starost ali doseženo izobrazbo. Udeleženci spoznajo teoretične osnove računalništva, naučijo se delati z datotekami in urejevati besedila ter uporabljati internet in elektronsko pošto. Ob uspešno zaključenem izobraževanju koncu udeleženci pridobijo javno veljavno potrdilo s katerim dokazujejo usvojene spretnosti.

Celoten obseg tečaja je 60 pedagoških ur. Poteka dvakrat tedensko po štiri šolske ure (tri ure) v popoldanskem času od 17.00 dalje v računalniški učilnici na OŠ Antona Žnideršiča Ilirska Bistrica. Predvidenih je od 13-15 srečanj. Vsak udeleženec ima na razpolago svoj računalnik in dobi skripto po kateri se izvaja tečaj. Tečaj je namenjen začetnikom oz. ljudem z slabšim poznavanjem osnov računalništva. Začnemo popolnoma od začetka. V kolikor skupina napreduje hitreje kot je predvideno posvetimo nakaj ur spoznavanju excela.

Prijave sprejemajo na mailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali po telefonu 05 714 50 22 do pričetka tečaja.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link