Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Delavnice Kuhinje na podeželju | Natisni |
Ponedeljek, 07 November 2011 07:52

V soboto, 5.11.2011 je bila izpeljana že druga delavnica v okviru projekta "Kakovostna kuhinja na podeželju". Tudi ta je bila zelo uspešna, saj je 12 udeležencev preživelo sobotno popoldne v pripravljanju jedi iz divjačine. Navdušeni udeleženci z veseljem pričakujejo nove delavnice, ki jih Rihard Baša načrtuje do konca leta. V soboto 26.11.2011 bo tema delavnice "Izdelava njokov, cmokov in testenin", število udeležencev bo omejeno na 10. 

V soboto 10.12.2011 bo delavnica na temo "Bonton za mizo in v gostinskem lokalu" in bo namenjena vsem, ki bi se radi dobro počutili v lokalu, se znali obnašati pri mizi, vedeli kaj je prav in kaj ne, kje kdo sedi, kako se drži kozarec... Delavnica je primerna tudi za tiste, ki se ukvarjajo z gostinsko dejavnostjo in niso popolnoma prepričani o bontonu ali pa bi radi osvežili znanje. Število udeležencev bo omejeno na 15.

V soboto 17.12.2011 pa je tema delavnice "Božični jedilnik" in je namenjena vsem, ki bi v prihajajočih praznikih radi dobro jedli za lepo in pravilno postavljeno mizo. Število udeležencev bo omejeno na 10, ki bodo na delavnici  oblikovali božični jedilnik, se pogovorili zakaj je tak, ga pripravili in tudi pravilno postregli.

Oglejte si fotogalerijo že izvedenih delavnic na spodnji pa je prikazano flambiranje jelenovega hrbta.

delavnica_divjaina2

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link