Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Zaključen razpis za projekte, najavljamo delavnice | Natisni |
Četrtek, 01 Marec 2012 12:04

Danes, 1.3.2012 se je zaključil Javni razpis za izbor projektov za NIP 2012. Na razpis smo dobili kar 39 projektov s celotnega področja, tako da čaka komisijo kar precej obsežno delo pri ocenjevanju in izboru projektov. Komisija bo poskusila svoje delo dokončati do konca marca, da lahko LAS čimprej pride do izvedbenih projektov za NIP 2012.

Medtem ko komisija že dela, pa vse zainteresirane turistične ponudnike vabimo na zanimivo predavanje na temo Dobre in slabe turistične prakse v Evropski uniji, ki ga bo izvedla Helena Vičič, turistična vodnica in sodelavka v več mednarodnih projektih. Predavanje bo v torek, 6.3.2012 s pričetkom ob 17,00 uri v prostorih Šobčeve domačije na Kalu pri Pivki. Prijava je zaželjena na naš mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , sicer pa si  oglejte vabilo .

Naj vas še seznanimo, da smo prejšnji petek na našem področju gostili predstavnike Ministrtva za kmetijstvo Republike Bolgarije in jim predstavili delovanje naše LAS in najbolj uspešnih projektov. Druženje je bilo zelo koristno za vse udeležence, nadejamo pa se tudi nadaljevanja sodelovanja.

 

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link