Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Vabljeni na sejem ALPE ADRIA - Turizem in prosti čas 2013 | Natisni |
Sreda, 23 Januar 2013 10:00

Od četrtka, 24. januarja do nedelje 27. januarja 2013 bomo sodelovali na sejmu Alpe Adria Turizem in prosti čas 2013, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Naš razstavni prostor št. 7 bo v Stekleni dvorani, kjer bomo z RDO Postojnska jama Zeleni kras predstavitli celovito turistično ponudbo regije, pri kateri bodo sodelovali turistično-informacijski centri vseh notranjsko-kraških občin ter posamezni turistični ponudniki: Postojnska jama, d.d., Park vojaške zgodovine Pivka, Posestvo grad Prestranek, Kmetija Žgajnar, Turistična kmetija Na meji Trnje, Turistično-razvojna agencija Autentica in seveda naš LAS.

 

Letošnji poudarek bo na turističnih produktih za nekajurna in dnevna ter večdnevna doživetja, ki se nanašajo na spoznavanje naravne in kulturne dediščine, podeželje s kulinariko, rekreacijo, tradicionalne prireditve in poslovna druženja. K obisku Zelenega krasa in njegovih tradicionalnih prireditev bodo obiskovalce vabili Martin Krpan s cesarjem in ministrom Gregorjem, Hrušiški škoromati, Cerkniški karneval in grajska gospa s Prema, ki bodo obenem poskrbeli, da bo dogajanje pestro, privlačno in avtentično.

Vabljeni k obisku sejma, saj boste lahko iz prve roke izvedeli podrobne informacije o Zelenem krasu in se zagotovo odločili za obisk naših članov. verjamemo v to....

 

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link