Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Anketa o delovanju LAS DRPSN | Natisni |
Petek, 05 April 2013 09:21

Vabimo vas k izpolnjevanju ankete, s katero želimo preveriti poznavanje in odzivnost delovanja našega društva - Lokalne akcijske skupine. Vsak vaš odgovor bo dragocen in dobra podlaga za pripravo nove Lokalne razvojne strategije in delovanja v naslednji finančni perspektivi EU 2014-2020. Anketa bo odprta do konca meseca, kljub temu pa vas vabim, da si kar takoj vzamete par minut časa in izpolnite anketo (povezava).

Vnaprej hvala za sodelovanje.

Še ena informacija. Naš član Zavod Znanje iz Postojne se letos vključuje v projekt Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD 2013). S to vseevropsko pobudo želijo ustvarjati priložnosti, da se občani v skupnih akcijah še tesneje povežejo s svojim urbanim in podeželskim življenjskim prostorom.

Zato je Zavod za kulturno dediščino Slovenije v aprilu in maju 2013 organiziral dvanajst regionalnih srečanj po vsej Sloveniji. Eno izmed srečanj bo organizirano tudi v Postojni in sicer 18. aprila 2013, ob 12.00 uri v prostorih Notranjskega muzeja na Kolodvorski cesti 3, kamor Vas vabimo k sodelovanju prav vse, ki si prizadevate za ohranjanje naše skupne dediščine. Vabilo s podrobnostmi si oglejte na tej povezavi.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link