Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Vabljeni na sejem TIP 2014 | Natisni |
Torek, 28 Januar 2014 13:52

Začetek letošnjega leta je zelo aktiven. Načrtujemo namreč več aktivnosti na področju promocije in izobraževanja o delu LAS, za kar je seveda največ časa v zimskih mesecih. Pričenjamo s pripravo na novo Lokalno razvojno strategijo, več dela bomo usmerili tudi v pripravo novih projektov za naslednje programsko obdobje, pri čemer precej sodelujemo z RRA NKR d.o.o. iz Pivke, med njimi pa bo posebne pozornosti namenjen projekt Turistične vasi Zelenega krasa, ki je svoje mesto našel tudi v shemi regijskih projektov.

Med 29.1. in 1.2.2014 bomo sodelovali na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani. Predstavili se bomo na razstavnem prostoru RDO Postojnska jama Zeleni kras, ki je lociran v preddverju Marmorne dvorane Gospodarskega razstavišča – blizu vhoda na razstavišče. Na sejmu bodo sodelovali nekateri naši člani, ki bodo predstavljali projekte sofinancirane iz programa Leader, seveda pa ste vabljeni k obisku – pri nas je vedno zelo zanimivo.

Ste že naši prijatelji na družabnem omrežju FACEBOOK? Vabljeni k obisku in všečkanju – mogoče boste še bolj hitreje obveščeni o naših aktivnostih….

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link