Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Kmetijska tržnica 2014 | Natisni |
Torek, 08 Julij 2014 06:38

Tudi v letošnjem letu bomo skupaj z občino Ilirska Bistrica sodelovali pri organizaciji največje kmetijske prireditve na našem področju – sejma Kmetijska tržnica 2014 z naslovno temo »Povezovanje in trženje«. Prireditev bo potekala med 19.9. in 21.9.2014 v Ilirski Bistrici, v tem tednu pa so bili objavljeni vabilo in prijavnica za razstavljavce na sejmu. Istočasno vabimo vse naše člane in ostalo zainteresirano javnost k promocijski predstavitvi na sejmu, saj gre za prireditev, na kateri je v lanskem letu sodelovalo 107 razstavljavcev in ponudnikov, obiskalo pa 5000 obiskovalcev, kar je lepa priložnost za promocijo vašega delovanja.

Letošnja tema "Povezovanje in trženje" je zelo aktualna, saj poteka v zadnjem času zelo veliko aktivnosti, s katerimi bi v Sloveniji pospešili pridelavo lokalne hrane, povezali pridelovalce in pospešili trženje kmetijskih pridelkov, proizvodov in storitev. V ta namen bo v petek, 19.9.2014 v Domu na Vidmu potekala zaključna konferenca projekta PESCA - izobraževanje za zdravo hrano (program SLO - ITA), v pšopoldanskih urah pa tudi okrogla miza na nasloveno temo Kmetijske tržnice. V soboto in nedeljo pa je dogajanje namenjeno bolj tržnim in zabavnim aktivnostim, vse pa je že predstavljeno v okvirnem programu prireditve, ki se bo do začetka septembra dopolnil predvsem z kulturno in zabavno vsebino.

Skratka - zainteresirani ponudnik in razstavljavci naj se čimprej prijavijo, ostali pa nas obiščite med 19. in 21. septembrom v Ilirski Bistrici.

 

IMGP3884IMGP3907

 

 

 

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link