Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

tretja delavnica SLR | Natisni |
Ponedeljek, 12 Januar 2015 08:57

Pretekli četrtek je bila zelo uspešno izpeljana druga delavnica za pripravo Strategije lokalnega razvoja (SLR). Glavna tema delavnice je bila lokalna samooskrba in kmetijstvo, zato je bila tudi udeležba zelo dobra - kar 36 zainteresiranih posameznikov s celotnega območja LAS je ustvarilo zelo dobro delavnico, za kar se jim še enkrat zahvaljujemo. Nekaj slik z delavnice je dostopna na FB profilu LAS.

Napovedujemo pa že tretjo delavnico v okviru priprave naše strategije. Delavnica bo potekala v četrtek 15.1.2015, v Kulturnem domu v Slavini, s pričetkom ob 17,00 uri. Tokratna nosilna tema bo trajnostni turizem, seveda pa bomo spregovorili tudi o vseh dosedanjih identificiranih temah oziroma področjih s preteklih dveh delavnic.

V prilogi imate vabilo, k sodelovanju pa vabim vse, ki jih zanima razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom, tokrat s poudarkom na turizmu.

Ne pozabite – zaradi lažje organizacije so zaželene prijave na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali telefon 031 339 789.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link