Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Delavnica SLR z študenti | Natisni |
Ponedeljek, 23 Marec 2015 12:04

V okviru priprave nove Strategije lokalnega razvoja 2014-2020 Lokalna akcijska skupina Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom v sodelovanju s Klubom študentov občine Ilirska Bistrica pripravlja delavnico z mladimi v Ilirski Bistrici.
V sklopu priprave SLR so bile že izvedene tri delavnice, ki so identificirale dve osnovni usmeritvi SLR – področje kmetijstva in področje turizma.
Ugotovili smo, da bi želeli slišati tudi mnenje mladih, zato skupaj s klubi študentov iz Il.Bistrice, Pivke in Postojne pripravljamo dve delavnici in sicer – prvo 27.3.2015 v Il.Bistrici s poudarkom na kmetijskih temah, ter drugo 10.4.2015 v Postojni na temo turizma.
Vsekakor bomo obe temi obravnavali na obeh delavnicah, vendar bo več poudarka na določenih temah. Ker ne bi želeli, da omejujemo razpravo, vas prosimo, da si izberete delavnice po vaših željah – lahko pa se udeležite tudi obeh.

Delavnica se bo izvajala v sejni sobi "Doma društev" na Jurčičevi 1 v Ilirski Bistrici (prostori KŠIBa) s pričetkom ob 17,00 uri.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link