Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Izpeljan Zbor članstva DRPSN | Natisni |
Sreda, 29 April 2015 08:06

V petek, 24. aprila 2015 smo se člani DRPSN udeležili 8. rednega Zbora članstva, ki je tokrat potekal v Vaškem domu Jasen pri Ilirski Bistrici. Kljub malo manjši udeležbi je bil Zbor uspešen, saj je potrdil vse predlagane točke dnevnega reda, med katerimi pa je bila najbolj pomembna reorganizacija LAS. Članstvo je potrdilo, da DRPSN ostaja društvo in se bo vključilo v partnerstvo nove oblike LAS, ter potrdilo kandidaturo DRPSN za vodilnega partnerja LAS. V tednu dni po objavi "Uredbe o izvajanju lokanega razvoja, ki ga vodi skupnost" pa bo uradno potrjena tudi nova organiziranost LAS.

Celotno dogajanje na Zboru članstva lahko preberete v zapisniku, na FB strani DRPSN pa je objavljena tudi fotogalerija z zbora.

Glede na aktualnost vse člane pozivamo, da sodelujejo pri pripravi Strategije lokanega razvoja tako, da pošljejo svoje predloge idejnih projektov za programsko obdobje 2014-2020, ali pa izrazijo pripravljenost za vstop v partnerstvo LAS - več na podstrani naše spletne strani. Poleg tega pa je bilo aktualno dogajanje na področju LAS in novega programa CLLD predstavljeno v oddaji Kolut na TV proteus Postojna (link). Če želite bolj konkretne informacije o tem - si oglejte intervju s strokovnim vodjem Alešem Zidarjem.

IMG 9163 640 x 422

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link