Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Sejem Kmetijska tržnica 2015 | Natisni |
Petek, 17 Julij 2015 12:41

Naše društvo in Občina Ilirska Bistrica tudi letos skupaj pripravljata tradicionalno dvodnevno sejemsko prireditev Kmetijska tržnica 2015. Letošnja bo potekala v soboto 26. in nedeljo 27.9.2015 na istem prizorišču kot doslej – na igrišču pri OŠ Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici, kar je letos še posebej pomenljivo, saj bo rdeča nit prireditve čebelarstvo – Med in medeni izdelki. Anton Žnidaršič je bil namreč eden najpomembnejših slovenskih čebelarjev in inovator (AŽ panj), tako da bo sejem tokrat še bolj živ in meden.

Letos prihajajo v goste kot partnerji sejma člani Lokalne akcijske skupine VINODOL iz Hrvaške (Novi Vinodolski), kar je potrditev regijskega pomena našega sejma, poleg tega pa bo na ta način izvedena še dodatna promocija sejma v Kvarnerju in Istri.

Podroben program prireditve je sicer že v pripravi in bo objavljen naknadno, osnovni okvir pa je že postavljen. Oglejte si ga na tej povezavi – skupaj z prijavnico na sejem, ki naj jo zainteresirani ponudniki pošljejo na naš naslov. Veseli nas, da je že precej povpraševanja po udeležbi, vsekakor pa zopet pričakujemo čez 110 ponudnikov in razstavljavcev ter več kot 5000 obiskovalcev. Program bo namreč oba dni prireditve zelo bogat in zanimiv, z kvalitetnim strokovnim delom, razstavami, ponudbo, tekmovanji, kravjo tombolo – za vsakogar nekaj.

Zato vse proizvajalce, ponudnike in podjetnike s podeželja vabimo k čimprejšnji prijavi. Vaše prijave pričakujemo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa po navadni pošti na naslov DRPSN, Bazoviška 14, 6250 Ilirska Bistrica.

kmetijska trznica 2015 PRIJAVNICA

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link