Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Volilna skupščina LAS | Natisni |
Ponedeljek, 28 September 2015 12:58

Za nami je uspešno izpeljana Kmetijska tržnica v Ilirski Bistrici (več na FB strani), čakajo pa nas že nove obveznosti.

Kot ste seznanjeni iz naših obvestil in iz medijev, je bila 11.9.2015 ustanovljena nova LAS med Snežnikom in Nanosom, ki je nadaljevanje uspešne LAS DRPSN, katere izvajalci in upravitelji smo bili člani našega društva. Po novem je DRPSN postal enakopraven kolektivni član LAS, ki zastopa svoje članstvo v UO preko svojih predstavnikov, na sami skupščini pa imamo en volilni glas. (Vabilo in Volilni dokumenti)

V sredo bo v PVZ potekala volilna skupščina novega LAS, ki bo imenovala nove (stare) člane UO in ostalih organov. Na skupščini bodo v skladu s partnersko pogodbo lahko sodelovali le člani partnerstva (20), lahko pa ste kot opazovalci prisotni tudi ostali člani DRPSN. Za članstvo DRPSN je bolj pomembna predstavitev osnutka Strategije lokalnega razvoja, pri kateri ste na delavnicah sodelovali skoraj vsi, zato ste vabljeni k udeležbi in kasneje tudi pripombam oz. predlogom za dopolnitev strategije.

Predstavitev SLR bo potekala v sredo, 30.9.2015 ob 14,00 uri v PVZ, zato ste vsi člani vabljeni k sodelovanju. Več v priloženem dokumentu.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link