Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

IZPELJANA ČETRTA SEJA UO DRUŠTVA | Natisni |
Četrtek, 03 Julij 2008 19:46

V sredo, 2. julija 2008 je bila izpeljana 4. redna seja Upravnega odbora društva. Najbolj pomembna točka dnevnega reda je bila obravnava izvedbenih projektov Programa dela za leto 2008, ki so bili konec junija usklajeni z občinskimi vodstvi Il.Bistrice, Pivke in Postojne. Zaradi sistema sofinanciranja projektov in kratkega roka izvedbe letošnjega programa je bilo soglasje občin nujno za potrditev programa, ki so ga člani Upravnega odbora ocenili na podlagi kriterijev iz LRS ter potrdili. S tem so tudi izpolnjeni pogoji za sklic rednega Zbora članstva, ki bo v petek, 18. julija s pričetkom ob 17,00 v Novakovem mlinu pri Il.Bistrici. Sklic Zbora članstva v tem počitniškem času je nujen zaradi priprave za prijavo Programa dela MKGP, saj v kratkem pričakujemo od MKGP potrditev statusa delujoče Lokalne akcijske skupine. Vse člane društva že sedaj pozivamo, da se odzovejo vabilu na Zbor članstva, ki ga bodo dobili v začetku naslednjega tedna.

Na obisku v Portogruaru (I)
Image
Sicer pa smo v društvu kar aktivni. S predstavniki MKGP smo bili na študijskem obisku pri Lokalni akcijski skupini GAL Veneto Orientale v Portogruaru (I), kjer smo se seznanili z njihovo dejavnostjo in izkušnjami pri delu z LAS. Podrobno poročilo o obisku bo v kratkem objavljeno na teh spletnih straneh.

V juliju in avgustu se bodo naši člani lahko udeležili nekaterih prireditev, kjer bo postavljena predstavitvena (prodajna) stojnica. V nedeljo, 13. julija bomo prisotni na Furmanskem prazniku v Postojni, med 14. in 17. avgustom med slovenskimi zamejci v Nabrežini v Italiji, v soboto 23. avgusta se bomo predstavili v Kopru (Taverna - predstavitev mest), predvidoma 20. in 21. septembra pa bo potekala Kmetijska tržnica v Il.Bistrici. Vsi člani, ki želijo sodelovati na teh prireditvah, naj se čimprej oglasijo na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite 031 688 621.
 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link