Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Spremenjen Temeljni akt društva | Natisni |
Torek, 19 April 2016 13:55

V tem tednu smo z Upravne enote prejeli Odločbo o spremembi Temeljnega akta društva, na osnovi katerega sedaj lahko opravljamo tudi določene dejavnosti, ki jih prej ni bilo možno. Predvsem je pri tem pomembno, da lahko uradno izvajamo tudi upravljanje tržnice in prodajne aktivnosti na tržnici.

Ker želimo popestriti dogajanje na lokalni tržnici Mikoza v Ilirski Bistrici, smo si v Programu dela DRPSN zastavili tudi povezovanje in zagotavljanje ponudbe lokalnih proizvajalcev skozi aktivnosti našega društva. To konkretno pomeni, da bomo v naslednjih tednih začeli s prodajo proizvodov določenih proizvajalcev z našega področja v eni izmed prodajnih hišic na tržnici. Iz tega razloga iščemo:

-        Zainteresirane ponudnike, ki bi želeli, da opravljamo prodajo za njih (seveda morajo biti registrirani oz. imeti urejene papirje)

-        Zainteresirano osebo, ki bi v imenu društva ob sobotah izvajala prodajo (trgovca, ponudnika) in skrbela za funkcioniranje prodajne hišice in tržnice. Z izbrano osebo se bomo dogovorili o načinu plačila opravljenega dela, iščemo pa osebo z interesom po promociji lokalne ponudbe.

Vse zainteresirane prosim, da nam svojo predstavitev in interes izrazijo izključno po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , nadaljnji izbor pa bo potekal z osebnim pogovorom. Vaš interes pričakujemo do 27.4.2016.

 

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link