Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

AKTUALNE INFORMACIJE | Natisni |
Ponedeljek, 11 Avgust 2008 22:29

TA TEDEN SODELUJEMO NA PRAZNIKU SV.ROKA V NABREŽINI V ITALIJI

V sklopu predstavitve občine Il.Bistrica na občinskem prazniku pobratene občine Devin Nabrežina v Italiji, se bo naše društvo promocijsko predstavilo na stojnicah v okviru prireditve. Naši člani se bodo predstavili z svojimi proizvodi, s promocijo turističnih kmetij in društvenim delovanjem, ki bo popestrilo dogajanje na prazniku Sv. Roka, za samo društvo pa je pomembna seznanitev obiskovalcev in sodelujočih z našim delovanjem. O dogajanju, ki bo potekalo med 13.8. in 17.8.2008, vas bomo podrobneje seznanili po zaključku prireditve.

ŠTUDIJSKI OBISK UDELEŽENCEV POLETNE AKADEMIJE (EURACADEMY)

V naslednjem tednu (med 20.8. in 21.8.08) bo v naši organizaciji na področju delovanja naše Lokalne akcijske skupine potekal študijski obisk ene skupine udeležencev 7. Poletne akademije, ki bo v organizaciji mednarodnega združenja EURACADEMY iz Anten, potekala v Sloveniji. Udeležencem obiska bomo predstavili delovanje društva, nekaj primerov dobrih praks (Turistična vas Narin, Grad Prem, Posestvo Turn, Etnološka zbirka Planinsko polje, Center obnovljivih virov Pivka, Eko regija, upravljanje z gozdovi v zaščitenih območjih, itd). Za organizacijo obiska smo se odločili zaradi nosilne teme Poletne akademije - Razvoj podeželja na zaščitenih območjih in možnosti navezave stikov z mednarodnimi udeleženci v smislu pridobivanja morebitnih partnerjev za evrospke projekte.

Čeprav je obisk namenjem predvsem udeležencem Poletne akademije, vse člane društva vabimo k sodelovanju oziroma udeležbi na dogodku. Zainteresirani dobijo podrobnejše informacije preko našega maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link