Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

DELAVNICA S PREDSTAVITVIJO RAZPISOV | Natisni |
Ponedeljek, 20 Oktober 2008 21:55

Razvojni center Ilirska Bistrica ter ORA Krasa in Brkinov iz Sežane pripravljajo v ponedeljek, 27. oktobra 2008 na gradu Prem Delavnico s predstavitvijo aktualnih razpisov, namenjenih podjetnikom in kmetovalcem. Predstavljeni bodo razpisi Slovenskega podjetniškega sklada, razpisi Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in dejavnost ORA Sežana (vstopna točka VEM, program vavčerskega svetovanja in usposabljanja). Na delavnici bodo predstavljene tudi spremembe v davčni zakonodaji - olajšave za investicije, ki jih bo predstavila Območna obrtno - podjetniška zbornica Ilirska Bistrica.

Delavnica bo v konferenčni dvorani grada Prem s pričetkom ob 17,00 uri, prijave in dodatne informacije pa dobite na ORA Krasa in Brkinov, tel 05 73 44 362, mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali pa na RC Il.Bistrica 05 71 01 385, mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Aktualne informacije o razpisih si lahko ogledate tudi na naši spletni strani na posebni podstrani Razpisi. Osnovne informacije o razpisih bomo tekoče objavljali, podrobnejše informacije in svetovanje pa lahko dobite telefonsko na 031 339 789, lahko pošljete povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , lahko pa se med uradnimi urami oglasite na sedežu društva, v občinski stavbi na Bazoviški 14 v Ilirski Bistrici.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link