Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

BOŽIČNO NOVOLETNA TRŽNICA | Natisni |
Nedelja, 09 November 2008 12:09
V začetku oktobra smo vam posredovali informacijo o nameri, da v okviru društva organiziramo Božično nvoletno tržnico pre Postojnsko jamo (v okviru Živih jaslic). Na informacijo in povabilo k sodelovanju je bilo nekaj odziva in malo več vprašanj, zato smo se po več dogovarjanjih tako v Postojnski jami kot na Občini Postojna, dogovorili, da letos poskusimo z dvema tržnicama - v času adventnih sobot v centru Postojne (ob cerkvi) in v času Živih jaslic pred Postojnsko jamo.

Adventne sobote: Naše stojnice bi postavili ob župnijski cerkvi v Postojni in sicer 29.11.(odvisno od zanimanja), 5. in 6.12. (Miklavž), 13.12. in 20.12. v času od 17,00 do 20,00 ure. Pripravili bi eno stojnico z domačimi dobrotami, kuhanim vinom in čajem (društvo kmečkih žena) in ostalimi stojnicami s ponudbo - primerno prazničnemu času. Takšen bo tudi program ob župnijski cerkvi, še posebej se dogovarjamo za čas okoli Miklavža, ki bo program še posebej zanimiv.

Žive jaslice v Postojnski jaia: stojnice bi postavili od 25.12. do 28.12. v času od 10,00 do 17,00 ure na plataju pred vhodom v Postojnsko jamo, v kolikor bo zanimanja, bodo stojnice postavljene tudi med novoletnimi prazniki, 2.1. in 3.1.2009. Ob tem dogodku se pričakuje precej obiska, seveda pa bo postavljena tudi promocijska stojnica našega društva.

Proizvajalci, kmetovalci, prodajalci pridelkov in izdelkov, člani našega društva - vabljeni k sodelovanju. Več informacij dobite preko našega maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali pa na telefon društva 031 339 789 (Aleš).

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link