Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

AŽURIRANI RAZPISI | Natisni |
Četrtek, 13 November 2008 21:11

Z dnem 4.11. 2008 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano objavilo zaprtje razpisa Povečanje gospodarske vrednosti gozdov (gozdna infrastruktura) in razpisa Posodabljanje kmetijskih gospodarstve (vrtnarstvo). Prav tako pa je bil zaradi porabe razpisanih sredstev z dnem 7. 11. 2008 zaprt razpis Pomoč mladim prevzemnikom kmetij za leti 2008 in  2009.

Iz tega razloga smo z današnjim dnem ažurirali informacije o aktualnih razpisih za podeželje. Oglejte si pregled razpisov.

V četrtek, 13.11.08 je bila izpeljana prva delavnica v okviru šolanja Poznavalec zdravilnih rastlin. Čeprav smo bili pripravljeni na večje število udeležencev, nas je udeležba presenetila, zato smo morali celo spremeniti mesto delavnice - iz OŠ Pivka smo se preselili v kinodvorano Krpanovega doma. Čez 100 udeležencev pa je dokaz, da smo prvilno ocenili interes ljudi in zato smo zelo zadovoljni. Več o delavnici naslednji teden.

PS. Zelo smo hvaležni osebju Kinodvorane Krpanovega doma za res hitro reakcijo in uspešno rešitev problema premajhnega prostora. Hvala.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link