Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

VABLJENI NA BOŽIČNO NOVOLETNO TRŽNICO | Natisni |
Sreda, 03 December 2008 22:23

V društvu te dni pripravljamo Božično novoletno tržnico, ki jo bomo letos izpeljali v Postojni. Že to soboto, 6. decembra 2008 bomo postavili promocijske stojnice na dvorišču župnijske cerkve v Postojni in sicer od 17,00 ure dalje, ter s tem popestrili prireditev ob adventnem venčku. Naslednjo soboto, 13. decembra, pa se selimo na prostor ob trgovini Mercator na Tržaški 9 v centru Postojne. Tam bodo naši člani postavili stojnice od 9,00 do 13,00 ure in s tem predstavili svoje proizvode. Postavljena pa bo tudi promocijska stojnica društva, kjer vam bomo postregli s toplim napitkom in pecivom, ki ga bodo pripravile naše članice. Dogajanje bomo ponovili še v soboto, 20. decembra na isti lokaciji. Promocijska stojnica društva bo tudi ob sobotnih večerih ob adventnem vencu pri župnijski cerkvi.

S svojimi stojnicami bomo sodelovali tudi na platoju Postojnske jame ob prireditvi Žive jaslice, ki bo potekala 25., 26., 27. in 28. decembra, če bo  še kaj volje in proizvodov za prodajo pa tudi 2. in 3. januarja, kar se bomo dogovorili naknadno. Upamo, da bomo s svojim prispevkom popestrilo božično in novoletno dogajanje v Postojni.

Naj vas spomnimo še na naše delavnice, ki so kljub visokim pričakovanjem še bolj obiskane, kot je bilo načrtovano. Na šolanje Poznavalec zdravilnih rastlin je prijavljenih 86 udeležencev, ki pridno obiskujejo vsakotedenska predavanja. Še bolj pa nas veseli udeležba na delavnica za prodajalce na tržnicah, saj smo morali zaradi velikega zanimanja četrtkovo delavnico Pravilna in uspešna komunikacija razdeliti na dva dela, tako da bo ena skupina poslušala še temo Urejenost stojnice. Obe skupini se bosta na naslednji delavnici 18.12. v Il.Bistrici zamenjali.

Vabljeni na naše prireditve.... IN NE POZABITE NA JAVNI POZIV ZA NABOR IZVEDBENIH PROJEKTOV.

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link