Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

NOVA DELAVNICA ZA TRŽNICE | Natisni |
Nedelja, 11 Januar 2009 18:51

Zato smo v prvih dneh novega leta v projektni skupini, ki vodi ta projekt, opravili krajšo analizo opravljenega dela in ga ocenili kot uspešnega. Vse tri izpeljane delavnice so bile odlično obiskane, krajša evalvacija med udeleženci pa je pokazala, da so bili le ti zelo zadovoljni s ponujenimi vsebinami, še bolj pa z izvajalci delavnic. To nas veseli, ker smo v pripravo delavnic vložili veliko dela in finančnih sredstev, tako da je zadovoljstvo udeležencev pomembna potrditev našega dela - nenazadnje pa je pomembno tudi pridobljeno znanje udeležencev.

V projektni skupini smo se odločili, da med četrto delavnico izpeljemo anketo o poteku dosedanjih delavnic, ki jo bo možno izpolniti tudi na naši strani.O tem vas bomo posebej obvestili, ko bo pripravljena. Dogovorili pa smo se tudi o naslednjih aktivnostih v okviru projekta, saj bo zelo kmalu prišel mesec april, ko bodo pričele obratovati naše tržnice v Il.Bistrici, Pivki in Postojni.

Ocenili smo tudi izvedbo božično novoletne tržnice v Postojni. Lahko potrdimo, da je bila izvedba s stališča promocije društva in projekta zelo dobra, še posebej v strogem centru Postojne (ko nam je šlo na roko tudi vreme). Veselijo nas tudi pohvale obiskovalcev in občinske uprave Postojna, s katero smo pri tej tržnici sodelovali. Malo manj pa smo zadovoljni z izvedbo ob Živih jaslicah v Postojnski jami, saj je bila prodaja bolj slaba, pa tudi prostor oziroma čas tržnice ni bil preveč primeren. Razlog je seveda predvsem v hudem mrazu, ki je vse morebitne kupce hitro pregnal v toplejše prostore. Zato bo potrebno naslednje leto ta problem ustrezno rešiti, kar bomo svetovali tudi organizatorju prireditve družbi Turizem Kras, ki se ji ob tej priložnosti zahvaljujemo za priložnost sodelovanja ob njihovi prireditvi.

trnica_023

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link