Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

BILI SMO NA SEJMU, NOVI RAZPISI IN DELAVNICA ! | Natisni |
Nedelja, 25 Januar 2009 22:55

PESTER TEDEN JE ZA NAMI...

V sodelovanju z Turistično zvezo Kras, Brkini in Notranjska ter Turističnima društvoma Pivka in Ilirska Bistrica smo se udeležili letošnjega sejma Turizem in prosti čas, ki je potekal med 22.1. in 25.1.2009 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predstavili smo nov letak in panoje turističnih kmetij, nekatere med njimi so se tudi predstavila na samem sejmu. Večina jih je zadovoljna s predstavitvijo, tako da ocenjujemo promocijo društva in njegovih članov kot dobro.

sejem_tip_005

 

Sejemska stojnica v petek, 23.1.09

 

 

 

 

V petek, 23.1.2009 je MKGP v Uradnem listu RS objavila nova dva razpisa s področja razvoja kmetijstva.  Eden je Posodabljanje kmetijskih gospodarstev, za naložbe na področju sadjarstva, vinogradništva in hmeljarstva za leto 2009, drugi pa Posodabljanje kmetijskih gospodarstev, za naložbe mladih prevzemnikov kmetij. Razpisa sta odprta do porabe sredstev, zato pohitite z moredbitnimi prijavami. Zaradi novih razpisov smo aktualizirali seznam razpisov, ki ga najdete na podstrani razpisi.

V četrtek. 29. januarja pa je na vrsti že peta delavnica v sklopu Uspešna prodaja pridelkov in izdelkov na tržnici, na kateri bomo tokrat obravnavali Zaščita kmetijskih pridelkov oziroma živil. Delavnica bo potekala na OŠ Pivka v četrtek od 17,00 ure dalje, predavala pa bo Darja Lahajnar iz ICRE d.o.o. Idrija. Vabilo si oglejte na svoji podstrani....

 

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link