Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
Objavljen nov katalog lokalnih produktov | Natisni |
Ponedeljek, 04 December 2017 07:38

RRA Zeleni kras in RDO Zeleni kras iz Pivke sta objavila letni katalog lokalnih produktov, primernih za darila ob zaključku leta. Prelistajte in izberite nekaj iz kataloga, ki bo pomagalo pri delovanju lokalnih ponudnikov. Z nakupom podpirate lokalne proizvajalce. Zelenikras_katalog_2018_web.pdf

 
Lokalna tržnica Mikoza v novi sezoni 2017 | Natisni |
Sreda, 10 Maj 2017 08:22

Obveščamo vas, da bomo v soboto, 13. maja 2017 pričeli z novo sezono Lokalne tržnice Mikoza. Na tržnici se obeta nekaj sprememb, predvsem v smeri boljše ponudbe in pestrega dogajanja, kar bomo zagotavljali z delovanjem društvene prodajalne in rednimi tematskimi dnevi. To soboto je - DAN ŠPARGLJEV, kjer vam bomo poleg ponudbe odličnih bio špargljev Kmetije Kozlek predstavili še nekaj jedi iz špargljev.

V društveni prodajalni pa bomo ponudili proizvode naših članov, ki zagotavljajo odlično kvaliteto lokalnih proizvodov. Kravji sir, jogurte, skuto in ostale mlečne proizvode bo ponujala Kmetija Štefetovi iz Petelinj, ovčji sir bo iz Sirarne Stari grad Podgrad, domači krompir iz Kmetije Primc Velika Bukovica, šparglji in vrtnine iz Kmetije Kozlek Il.Bistrica, jabolčni sok, jabolćni kis in ostali proizvodi (slivovec, likerji, ipd) Kmetije Biščak iz Buj, dogovarjamo se še za ostalo ponudbo. Kot dodana ponudba pa bodo na voljo domači suhomesnati izdelki iz sosednje Hrvaške, katere lahko dobite tudi vsak četrtek na Lokalni tržnici Mikoza.

Vabljeni k obisku in nakupu - poleg gotovinskega ponujamo tudi možnost nakupa s karticami...

oglas LAS 13-05-17

 
Katalog ponudnikov Zelenega krasa | Natisni |
Sreda, 28 December 2016 08:28

RRA Zeleni kras je v sodelovanju z LAS med Snežnikom in Nanosom objavila Katalog prazničnih daril ponudnikov Zelenega krasa, kjer sodelujejo tudi člani našega LAS. V Katalogu je tudi objavljen predstavitveni tekst novega LAS med Snežnikom in Nanosom, celoten dokument si lahko ogledate tudi na povezavi katalog.

Vsekakor pa lahko katalog naročite tudi pri nas.

 
Objavljen program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici | Natisni |
Petek, 16 September 2016 09:20

Danes je objavljen končni program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici, ki bo potekala med 23. in 25.9.2016 na lokaciji pri osnovni šoli Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici. Podrobnosti so dosegljive tukaj, vsi vabljeni na sejem v Bistrici.....

kmetijska tv oglas - 2016-1

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 17