Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
Sestanek ponudnikov na tržnici | Natisni |
Petek, 16 November 2012 09:24

Danes je na spletni strani objavljen razpored tržnic v decembru 2012, ki je poseben tudi zaradi dodatnih prazničnih tržnic. Oglejte si razpored ali pa preberite  informacijo za naše ponudnike na tržnicah.

Pomembno pa je naslednje vabilo za ponudnike in kmetijske proizvajalcev s področja Zelenega krasa. V četrtek 22.11.2012 s pričetkom ob 17,00 uri, bo v multimedijski sobi Parka vojaške zgodovine v Pivki sestanek ponudnikov na tržnicah, kjer se bomo pogovarjali o nadaljnjem razvoju prodaje kmetijskih pridelkov na tržnicah oziroma v trgovinah širšega področja LAS. Ker gre za zelo pomemben sestanek s preveritvijo interesa proizvajalcev in ponudnikov kmetijskih proizvodov in izdelkov, ste vsi zainteresirani vabljeni k udeležbi. Več o razlogih za sestanek pa v vabilu, ki je priložen  informaciji za ponudnike. Podrobne informacije in zaželjeno prijavo na sestanek lahko dobite na našem mailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa po telefonu 031 339 789.

 
Katalog daril | Natisni |
Petek, 09 November 2012 13:21
V sodelovanju z RRA Notranjskokraške regije d.o.o. iz Pivke smo tudi letos pripravili nov katalog za darilni program, v katerem se predstavljajo naši ponudniki in nosilci znamke Zeleni kras. Katalog je namenjen vsem tistim, ki želijo obdarovati ali pa nabaviti kvalitetne domače izdelke, zato vas vabimo k njegovi čimbolj pogosti uporabi. Katalog lahko naročite preko našega maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , lahko pa si ga enostavno prenesete na svoj računalnik (katalog). Upamo, da boste tudi letos za novoletno obdarovanje izbrali enega od izdelkov domačih ponudnikov.
 
Objavljeni termini kmečkih tržnic v avgustu | Natisni |
Četrtek, 26 Julij 2012 12:55

Čeprav smo sredi poletja, bodo naše kmečke tržnice redno obratovale - v skladu z običajnim razporedom, ki ga lahko najdete tukaj. Vsi ponudniki na tržnicah si lahko ogledajo  informacijo o avgustovskem dogajanju, pri tem pa opozarjamo na dve prireditvi, na katere so nas povabili organizatorji in sicer: Praznik sv. Roka v Nabrežini, ki bo potekal med 11.8. in 16.8.2012, ter na Gorsko hitrostno dirko Petrol 2012, ki bo v Ilirski Bistrici v nedeljo, 26. avgusta. Vsi zainteresirani ponudniki naj se oglasijo na naš telefon 031 339 789 ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Že sedaj vas opozarjamo na sejemsko prireditev Kmetijska tržnica 2012, ki bo letos potekala med 22. in 23. septembrom 2012 na športnem igrišču OŠ Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici. Največja sejemska prireditev v regiji bo tudi letos bogata in zanimiva, zato vabimo vse ponudnike na tržnicah, vse kmetijske proizvajalce in podjetnike, ki s svojo dejavnostjo posegajo na področje podeželja, da se odločijo za svojo predstavitev na sejmu.  Vabilo in  prijavnica sta dosegljiva na linku.

 
Kmečka tržnica v juliju 2012 | Natisni |
Ponedeljek, 02 Julij 2012 12:08

Objavljamo razpored tržnic v juliju. Poleg rednih tržnic opozarjamo na Furmanski praznik v Postojni v nedeljo, 8. julija 2012 in na promocijsko prireditev LAS na sosednjih Matuljih, (Hrvaška) v soboto 14.7.2012 od 20,00 ure dalje. Na prireditvi, ki bo v sklopu Matuljskih poletnih prireditev, bomo predstavili naše ponudnike s tržnice, običaje in glasbo s poudarkom na Brkinski sadni cesti. Oglejte si  informacijo za ponudnike .

Vse, ki spremljate našo TV oddajo Podeželje med Snežnikom in Nanosom, obveščamo, da si lahko 10. oddajo ogledate na spletni strani TV Vascom v arhivu oddaj, kjer so vam na voljo tudi vse ostale oddaje. Med poletnimi meseci novih oddaj ne bo, zato pa lahko pričakujete novo serijo oddaj v jeseni, o čemer vas bomo še posebej obvestili. Veseli nas, da radi spremljate te oddaje, saj je njihov osnovni namen obveščati javnost o dogajanjih na področju LAS DRPSN.

Še ena pomembna informacija: do objave novih javnih razpisov s področja razvoja podeželja, bo brezplačno svetovanje v Ilirski Bistrici in Postojni na voljo le v skladu z predhodnim dogovorom (Alenka Volk, 05 721 22 47), v Pivki pa se lahko oglasite v prostorih RRA NKR Pivka v Krpanovem domu, Prečna 1, Pivka.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 8 od 17