Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
Delavnica za ponudnike na Tržnici | Natisni |
Torek, 21 Februar 2012 12:52

Po veselih pustnih dneh je ponovno čas za resno delo. Še vedno poteka javni razpis za izbor projektov za NIP 2012. Čas imate do konca meseca (29.2.2012), za več podrobnosti si lahko ogledate  predstavitev z delavnice , kjer smo podrobno predstavili pogoje in način prijave projektov.

Vse ponudnike na naših tržnicah pa vabimo na novo delavnico oziroma posvet:  Evalvacija projekta Kmečke tržnice , ki bo potekala v sredo 22.2.2012 s pričetkom ob 17,00 uri v prostorih Parka vojaške zgodovine v Pivki. Na posvetu se bomo pogovorili o dosedanjem poteku tržnic, o nadaljevanju projekta v letošnjem letu, poslušali pa bomo tudi osvežitveno predavanje na temo prodaje na stojnicah s primerjavo med Slovenijo in Italijo. vsekakor zanimivo predavanja, zato vas vse ponudnike vljudno vabimo k udeležbi.

 
Objavljeni termini tržnic v decembru | Natisni |
Petek, 25 November 2011 13:43

V decembru imamo predvidenih kar nekaj dodatnih promocijskih tržnic, povezanih z prazničnim dogajanjem. Še posebej pa opozarjamo na tržnico Okusi Krasa in Brkinov, ki jo bomo tokrat izpeljali v okviru projekta "Povežimo tržnice ob meji" skupaj z LAS Krasa iz Trsta in LAS Krasa in Brkinov iz Sežane. Tržnica bo v objektu Dolga krona v Dolini pri Trstu v nedeljo 11.12.2011 od 10,00 do 18,00 ure, poleg ponudnikov domačih kmetijskih pridelkov in izdelkov s področja Krasa in Brkinov pa bo izpeljan tudi kulturni program.

Ves ostali program si oglejte na informacijah  ali pa na spletni podstrani Kmečka tržnica.

 
Objavljeni termini rednih tržnic in ostale aktivnosti | Natisni |
Četrtek, 29 September 2011 13:32

Kmetijska tržnica 2011, ki je potekala v Ilirski Bistrici med 23. in 25.9.2011, je nedvomno uspela. Veliko število razstavljavcev - 67 in velik obisk obiskovalcev, sploh v nedeljo popoldne; strokovne prireditve, med katerimi je največjo pozornost požel posvet Il.Bistrica med Trstom in Reko ter seveda obisk ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS; je letošnjo Kmetijsko tržnico postavil na vrh vseh dosedanjih prireditev. O tem bomo več poročali v naslednjem tednu, ko bomo uredili vse vtise in pripravili fotogalerijo, ta vikend pa nas že čakajo nove obveznosti - Dan odprtih vrat BSC, Dan brkinskega jabolka in obisk delegacije predstavnikov LAS in razvojnih agencij iz Finske, ki se bo med drugim udeležila tudi prej omenjenih prireditev.

V tej novici pa so objavljeni novi termini za naše redne kmečke tržnice v oktobru. Naj se še enkrat zahvalim vsem našim ponudnikom, ki so sodelovali na Kmetijski tržnici, saj so prispevali k velikemu uspehu te prireditve. Informacijo za ponudnike pa dobite  tukaj.

 
Termini kmečke tržnice v avgustu | Natisni |
Torek, 19 Julij 2011 09:47
Ker bomo v naslednjih dneh bolj počitniško razpoloženi, že sedaj objavljamo termine in lokacije kmečke tržnice za avgust 2011.
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 17