Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
TRŽNICE V JULIJU | Natisni |
Sreda, 06 Julij 2011 11:30
Objavljamo termine Kmečke tržnice v juliju. Oglejte si  informacijo za ponudnike .
 
OBJAVLJENI TERMINI TRŽNIC V JUNIJU | Natisni |
Petek, 27 Maj 2011 11:27
Objavljamo nove termine rednih tržnic v juniju 2011. Informacija za ponudnike je dostopna tukaj . Vse ponudnike, člane društva, ki bi želeli nastopiti na Furmanskem prazniku v Postojni 3.7.2011 prosimo, da nas čimprej pokličejo.
 
Objavljeni termini za maj 2011 | Natisni |
Petek, 22 April 2011 13:27

Najprej srečne in mirne Velikonočne praznike. Da bi uživali in se v miru pripravili na majske aktivnosti. Danes smo namreč objavili termine za kmečke tržnice v maju. Oglejte si jih na podstrani termini in lokacije. Priložena je tudi  informacija za ponudnike na tržnicah . Vsi ponudniki, ki so pridobili soglasje za prodajo na redni tržnici v Il.Bistrici Pivki in Postojni so objavljeni  v tem dokumentu . Preverite, če ste prijavljeni in se v primeru nejasnosti oglasite.

POMEMBNO: Za člane društva je odprta možnost prodaje kmetijskih pridelkov in izdelkov v kiosku pred Postojnsko jamo. Za vse nadaljnje informacije nas pokličite 031 339 789.

 
Obvestilo zunanjim ponudnikom na tržnici | Natisni |
Ponedeljek, 04 April 2011 12:30

Pretekli teden smo imeli z upravljavcem tržnice v Postojni (Občina Postojna) sestanek, na katerem smo se dogovorili za pogoje sodelovanja na redni in sejemski tržnici v Postojni. Po novem se bodo ponudniki izven območja LAS (občin Il.Bistrica, Pivka in Postojna – krajše zunanji ponudniki) za termine v Postojni dogovarjali neposredno z upravljavcem – kontaktna oseba Milan Simčič, tel. 031 766 806, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Prav tako bodo zunanji ponudniki pridobili soglasje za prodajo na tržnici neposredno pri upravljavcu tržnice, kar pomeni, da jim morate dostaviti kopijo izpisa iz KMID ali dopolnilne dejavnosti ali statusa kmeta ter izpolniti vlogo za prodajo na tržnici.

Razlog spremembe je v usklajeni prijavi na tržnico in bolj ugodni ceni na stojnico na dan, ki v Postojni po novem ceniku znaša 5,00 € + DDV (skupaj 6,00 €). Ker je bila naša cena bistveno višja (10,00 €), je omenjeni dogovor boljša rešitev za vse zunanje ponudnike v Postojni, poleg tega pa ne boste omejeni samo na naše tržnice ampak za vse termine v Postojni.

Za tržnice v Pivki in Ilirski Bistrici ostajajo pogoji sodelovanja isti. Za vse, ki ste društvu dostavili dokumente, je že oddana vloga za soglasje za prodajo na stojnicah, tako da vam ni potrebno dodatno pošiljati vlog na občine. Ko bomo soglasje dobili, vam ga pošljemo zaradi evidence. Prav tako ostaja cena postavitve stojnice 10,00 €, s to razliko, da bomo v letošnjem letu pošiljali račune za udeležbo enkrat mesečno. Prav tako boste redno vsak mesec dobivali informacije o organiziranih tržnicah, vse informacije bodo tudi objavljene na spletni strani društva www.razvoj-podezelja.si na podstrani Kmečka tržnica.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 17