Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Izobraževanja
Delavnica na temo naravne kozmetike | Natisni |
Ponedeljek, 14 Oktober 2013 09:41

V naslednjih dneh načrtujemo novo – zanimivo delavnico za vse tiste, ki se ukvarjajo s predelavo zelišč oziroma pripravo različnih tinkur, pripravkov, mil in podobnih stvari, ki posegajo na področje kozmetike. V okviru projekta kmečka tržnica smo pripravili delavnico POGOJI ZA IZDELAVO KOZMETIČNIH PROIZVODOV IN DOBRA PROIZVODNA PRAKSA, ki bo potekala v sredo, 23. oktobra 2013 s pričetkom ob 16.00 v Parku vojaške zgodovine v Pivki. Vabilo s podrobnostmi si lahko ogledate tu, potrebna pa je predprijava na naš mail.

 
Delavnica Rože iz krep papirja in barvnih nogavic | Natisni |
Ponedeljek, 26 Oktober 2009 07:52

Ta teden - v četrtek, 29.10.2009, bomo skupaj z Ljudsko univerzo iz Postojne pripravili še eno delavnico v nizu jesenskih izobraževanj. Tokrat gre za delavnico na temo izdelovanja papirnatih rož in rož iz barvanih nogavic. Delavnica bo potekala na osnovni šoli Košana, v učilnici slovenskega jezika s pričetkom ob 17,00 uri.

Vabilo si oglejte tukaj pdf vabilo_delavnica_rože 186.70 Kb, opozarjamo pa vas, da je potrebna predprijava zaradi omejenosti prostora. Prijavite se lahko kar na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 
Delavnica Trženje na kmetiji | Natisni |
Sreda, 16 September 2009 07:49

V četrtek, 24. septembra 2009 pripravljamo delavnico na temo TRŽENJE NA KMETIJI, ki jo bo izvajala Alenka Magajne, univ. dipl. ekon., zunanja sodelavka LU Postojna s katero sodelujemo pri pripravi te delavnice. Delavnica bo v večnamenskem prostoru OŠ Antona Žnideršiča v Il.Bistrici s pričetkom ob 18,00 uri. Gre za zelo aktualno in zanimivo tematiko, zato pričakujemo precejšnje zanimanje za udeležbo na delavnici, zato se interesenti čimprej prijavite na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Oglejte si vabilo pdf vabilo_delavnica 80.49 Kb in program delavnice.pdf vabilo_delavnica_program 146.34 Kb

Dan kaseneje, v petek 25. septembra pa pripravljamo Strokovni posvet z naslovom Povežimo kmečke tržnice ob meji. Posvet bo prav tako potekal v istih prostorih OŠ Antona Žnideršiča v Il.Bistrici s pričetkom ob 18,00 uri, na njem pa bo predstavljen projekt sodelovanja med LASi. Natančne podatke si lahko ogledate v vabilu.pdf vabilo_posvet_kt 114.26 Kb. Pri tem dodajamo, da so svoje sodelovanje na posvetu potrdili tudi predstavniki Razvojne agencije Porin iz Rijeke (Hrvaška), ki izvajajo podoben projekt v Kvarnerju. Vabljeni k sodelovanju tudi vi.

 
IZOBRAŽEVANJA | Natisni |
Sreda, 12 Avgust 2009 12:53

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom je v okviru projekta Organiziran nastop na trgu in zagotavljanje ustrezne infrastrukture za trženje kmetijskih pridelkov izvedlo sklop šestih delavnic USPEŠNA PRODAJA PRIDELKOV IN IZDELKOV NA TRŽNICI. Namen delavnic je bil motivirati ponudnike kmetijskih pridelkov in izdelkov za prodajo na tržnici ter jim podati ustrezno znanje in napotke za uspešno prodajo. Delavnice so se izvajale od novembra 2008 do februarja 2009, namenjene pa so bile predvsem potencialnim ponudnikom na kmečki tržnici, ki naj bi začela delovati v aprilu 2009.

Vsebino in povzetke delavnic, si lahko ogledate v meniju Delavnice - Uspešna prodaja izdelkov na tržnici.

Seveda pripravljamo še izobraževanj - predviden začetek bo v jeseni 2009.