Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Predstavitvena delavnica poziva za operacije
Torek, 07 Marec 2017 14:21

V četrtek, 2. marca 2017 je bila v prostorih Parka vojaške zgodovine v Pivki izpeljana predstavitvena delavnica drugega javnega poziva za izbor operacij SLR LAS med Snežnikom in Nanosom. Na delavnici je bilo prisotnih 17 upravičencev za sodelovanje na pozivu, ki so z zanimanjem prisluhnili predstavitvi poziva in postavili kar nekaj vprašanj za pojasnitev vseh zahtev za pripravo vloge.

Za vse tiste, ki ste zamudili delavnico, objavljamo predstavitev poziva, seveda pa so vse ostale podrobne informacije dostopne na spletni strani Aktualni razpisi.

IMG 20170302 1635401

 
Vabilo na otvoritev razstave WONET
Petek, 03 Marec 2017 08:03

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom je bilo v letih 2015/16  eden od enajstih partnerjev  v zelo uspešnem mednarodnem projektu WONET (Ženska mreža za prihodnost Evrope). Projekt je bil odobren v okviru programa Evropske komisije Evropa za državljane in državljanke. Cilj projekta je prispevek k zmanjševanju neenakosti med spoloma ter k opolnomočenju in  krepitvi zmogljivosti žensk za politično opredelitev družbenih problemov s katerimi se soočajo ženske ter gradnjo medsebojne solidarnosti s povezovanjem in mreženjem  žensk na lokalni in evropski ravni.

V sredo, 8.marca 2017 s pričetkom ob 18,00 uri v Krpanovem domu v Pivki pripravljamo otvoritev razstave fotoreportaž projekta, v okviru katere bo potekala okrogla miza z naslovom:  Ženske s(m)o močne. Vabljeni k obisku zanimivega dogodka, ki bo na nek način zaključil delo na tem projektu in osvetlil problematiko žensk na našem področju.

VABILO.

 
vabilo na predstavitveno delavnico
Petek, 24 Februar 2017 13:59

Vabimo vas na predstavitveno delavnico drugega javnega poziva za izbor operacij SLR LAS med Snežnikom in Nanosom, ki bodo financirane iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Delavnica bo v četrtek, 2. marca 2017 s pričetkom ob 16,00 uri v veliki sejni dvorani Parka vojaške zgodovine v Pivki, več podrobnosti pa dobite v priloženem vabilu. Prijave na delavnico so obvezne.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 126

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link